PcelaNikola

Udruženje pčelara opštine Brus organizuje predavanje iz pčelarstva u četvrtak 25. januara 2018. godine na temu "Moj način pčelarenja" koje će održati mr Lav Plužnikov, magistar biotehničkih nauka i profesionalni pčelar iz Stalaća u zgradi opštine Brus, u sali za sastanke, sa početkom u 15 časova.

LavPluznikov pcelar

Predavač Lev Plužnikov je magistar biotehničkih nauka - specijalnost biopčelarska zajednica i profesionalni pčelar sa većim brojem pčelinjaka koji se nalaze u prelepim, ne zagađenim predelima klisure Južne Morave i na obroncima planina Rtanj, Juhor i Južni Kučaj. To mu je osnovno zanimanje i sasvim je predan pčelarstvu.
Na osnovu osamdesetpetogodišnjeg iskustva, iskustva ruskih pčelara i svetske literature spravlja i preparate na bazi pčelinjih proizvoda: meda, mleča, polena, propolisa a  Medena apoteka posluje u duhu izreke da med i proizvodi od meda ne mogu da zamene lekare, ali su njegov pouzdani pomoćnik u lečenju mnogih bolesti.
Pčelar Lev Aleksandrovič Plužnikov je dobitnik povelje i više srebrnih i zlatnih medalja kao i bronzane posude i diploma za razvoj i unapređivanje pčelarstva.
 Kolekcija kozmetičkih preparata "NENATEN" je dobitnik zlatnih, srebrnih i bronzanih medalja za asortiman proizvoda.

Pozivaju se svi zainteresovani pčelari da prisustvuju predavanju Lava Plužnikova u četvrtak 25. januara 2018. godine koje će biti održano u zgradi opštine Brus sa početkom u 15 časova.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Goca 77685607
Da li ce imati svoje propolise u prodaji tog dana?
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE