Poljoprivredni sajam u Kruševcu, 11. po redu biće održan u subotu 6. oktobra

SajamKS 1018

Poljoprivredni sajam – Kruševac 2018 koji po aktivnostima, poslovnosti i izlagačkoj ponudi ima karakter najznačajnijeg agrobiznis događaja Rasinskog okruga ali i šire održaće se po jedanaesti put u subotu 06. oktobra 2018. godine, na Kvantaškoj i stočnoj pijaci u Kruševcu.

Prethodni sajmovi poljoprivrede u Kruševcu privlačili su svake godine sve veći broj izlagača i posetilaca što je gradskoj upravi dalo podstrek da na osnovu pozitivnog iskustva organizovanja i održavanja izložbi i manifestacija, ovogodišnji sajam učini još boljim.

U okviru Sajma biće organizovana Regionalna izložba ovčarstva i kozarstva kao i Republička izložba priplodnih goveda simentalske rase u organizaciji Centralnog udruženja odgajivača goveda simentalske rase pod pokroviteljstvom grada Kruševca i Ministarstva poljoprivrede.

Takođe održaće se i Izložba poljoprivrednih proizvoda, domaće radinosti, rukotvorina, ukrasnog bilja, meda, vina i rakije kao i takmičenje u pripremanju hrane.

Na Sajmu će se predstaviti najveći proizvođači stočne hrane, sredstava za prihranu, zaštitu bilja, semenske robe, baštenske opreme, alata, poljoprivredne mehanizacije, opreme, kao i osiguravajuće kuće i banke.

Poljoprivredni sajam – Kruševac 2018, subota 06. oktobar


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE