JKPRasina prodajavozila0621

Brus 14.06.2021. JKP Rasina Brus objavila je prodaju rashodovanih vozila i osnovnih sredstava putem javnog nadmetanja koje će biti održano u krugu upravne zgrade ovog preduzeća 18. juna 2021.godine.

Tekst poziva za javno nadmetanje objavljujemo u celosti:

U skladu sa odlukom Nadzornog odbora JKP „Rasina“ Brus broj 460/2021 od 17.2.2021.godine i rešenjem broj 787/2021 od 18.3.2021.godine, komisija JKP „Rasina“ Brus za prodaju rashodovanih osnovnih sredstava objavljuje :

OGLAS

ZA PRODAJU RASHODOVANIH OSNOVNIH SREDSTAVA - VOZILA PUTEM JAVNOG NADMETANjA

 Predmet prodaje su rashodovana osnovna sredstva - vozila i to:

  1. Prikolica – vučni voz, marke KAESSBOHRER, model D 19 G, godina proizvodnje 1989.godine, sa početnom cenom za licitaciju u iznosu od 1000,00 evra u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu evra Narodne banke Srbije na dan objavljivanja oglasa.
  2. Kamion smećar FAP 1415/46 KBTS – njuškar, godina proizvodnje 2000.godina, sa početnom cenom za licitaciju u iznosu od 10.000,00 evra u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu evra Narodne banke Srbije na dan objavljivanja oglasa.
  3. Angldozer TG 50, sa početnom cenom za licitaciju u iznosu od 2.000,00 evra u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu evra Narodne banke Srbije na dan objavljivanja oglasa.
  4. Kar- miks – mašina za spravljanje betona, sa početnom cenom za licitaciju u iznosu od 6.000,00 evra u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu evra Narodne banke Srbije na dan objavljivanja oglasa.

Rashodovana vozila se prodaju u viđenom i zatečenom stanju.

Učesnici u postupku javnog nadmetanja su dužni da pre sprovođenja javnog nadmetanja uplate depozit u iznosu od 10.000,00 dinara od početne cene vozila za koje licitiraju na tekući račun broj 205-12787-42 ili uplatom na blagajni preduzeća sa naznakom za kupovinu rashodovanih vozila, najkasnije na dan sprovođenja postupka javnog nadmetanja, do 12,00 časova, čime stiču pravo učešća u postupku javnog nadmetanja. Predstavnik ponuđača mora dostaviti ovlašćenje za prisustvovanje otvaranju ponude.

Licitacioni korak za svako pojedinačno vozilo iznosi 100 evra u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu evra Narodne banke Srbije na dan objavljivanja oglasa.

Najpovoljnijem ponuđaču, sa kojim se zaključuje ugovor, iznos depozita će biti uračunat prilikom uplate kupoprodajne vrednosti, a ostalim ponuđačima depozit će biti vraćen u roku od 3 dana od dana javnog nadmetanja.

Pravo učešća na licitaciji imaju sva pravna i fizička lica koja dostave dokaz o uplati depozita.

Ukoliko najpovoljniji ponuđač odustane od zaključenja ugovora, neće mu se izvršiti povraćaj uplaćenog depozita, a ugovor će se zaključiti sa sledećim najpovoljnijim ponuđačem.

Javno nadmetanje održaće se dana 18.6.2021. godine na lokaciji dvorišta upravne zgrade JKP „Rasina“ Brus, sa početkom u 12,00 časova.

Izbor najpovoljnijeg ponuđača vrši se primenom kriterijuma najviše ponuđene cene.

Predsednik komisije nakon završenog javnog nadmetanja poziva učesnika koji ponudi najpovoljniji iznos da potpiše izjavu o visini ponuđene cene.

Komisija sačinja zapisnik o javnom nadmetanju i odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača objavljuje na oglasnoj tabli preduzeća i veb sajtu preduzeća.

Razgledanje rashodovanih vozila koja se prodaju i koja se nalaze na lokaciji, može se vršiti svakog radnog dana, zaključno sa 18.6.2021. godine, uz najavu prethodnog dana na telefon 037/3825-486. Osoba za kontakt je tehnički direktor Miodrag Todorović.

Oglas za javno nadmetanje objavljuje se na internet stranici i oglasnoj tabli JKP „Rasina“ Brus, i drugim javnim glasilima.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE