AkcijaRasina020518 1

Početak četvrte sezone akcije čišćenja reka u opštini Brus "Čiste reke Srbije - Za Rasinu i njene pritoke" zakazan je za 24. maj 2020. godine. Ove sezone akcija kreće čišćenjem reke Graševke a zborno mesto je u selu Radmanovo, kod seoske crkve, u 11:00 časova.

Prvu ovosezonsku akciju koja će se izvesti od sela Radmanovo pa nizvodno prema selu Vlajkovci podržao je Etno restoran Kljunac, u kom će najverovatnije na kraju akcije biti održan i kraći sastanak sa predlozima za dalje aktivnosti i akcije za čistije reke opštine Brus.

Rasina ciscenje0417 1a

"Četvrta sezona akcija čišćenja reka opštine Brus kreće nešto kasnije nego što je planirano i to iz opravdanih razloga. Ova akcija kreće iz sela Radmanova pa nizvodno rekom Graševkom, pritokom reke Rasine. Svi koji su u mogućnosti da se pridruže akciji treba da ponesu dobru volju i čizme, i vidimo se 24. maja u 11:00 časova u selu Radmanovu, kod seoske crkve. Dođite da se družimo i učinimo nešto plemenito za bruski kraj - „Za čiste reke Srbije - Za Rasinu i njene pritoke kao". poziva dr Aleksandar Milutinović, organizator akcije i predsednik Udruženja za zaštitu prirode i negovanje Srpskog nasleđa "Rajko od Rasine" Brus

CisteReke24520

Osnovne informacije o koronavirusu COVID-19 i preventivna zaštita OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE