OSGrasevci1a

Inovativnost i posvećenost naših nastavnika zaslužuje široko društveno priznanje, i zato je pokrenut konkurs za izbor najboljih primera nastave na daljinu.

NALED i Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Zavodom za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Republičkim sekretarijatom za javne politike i uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) raspisuju Konkurs za izbor najboljih primera nastave na daljinu pod nazivom Magija je u rukama nastavnika.

Stručni žiri izabraće najmanje tri najbolja primera nastave na daljinu koji će biti nagrađeni na osnovu unapred definisanih kriterijuma, uz mogućnost dodeljivanja i dodatnih priznanja. Posebna nagrada publike biće dodeljena na osnovu onlajn glasanja publike na stranici OVDE.

Glasanje je omogućeno uz prijavu putem Gugl naloga do 07. juna 2020. godine, uz zadržavanje anonimnosti. Možete podržati više različitih primera i dodeliti ukupno 10 glasova, pri čemu jedan primer može dobiti najviše tri vaša glasa. Učešćem u glasanju potvrđujete da ste upoznati i saglasni sa uslovima korišćenja.

OSGrasevci2a

OŠ "Prvi maj" Vlajkovci poslala je na konkurs tri rada koje možete pogledati i glasati:

- Koordinatni sistem - aktivno orijentisana nastava matematike u uslovima nastave na daljinu - pogledajte I glasajte OVDE

- Nastava na daljinu- Gugl učionica, blog, štap, kanap i još ponešto - pogledajte I glasajte OVDE

- Primer timske nastave (matematika, biologija i geografija) - pogledajte I glasajte OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE