Brus KomisijaPlanBrzece200520

Brus,20.05.2020. Danas je u Brusu održana javna sednica Komisije za planove, povodom javnog uvida izmena dela PGR za naselje Brzeće – Kopaonik celina 6 (zona skijališta) i dela celine 3 (centralna turistička zona Bela reka).

Ova sednica je bila planirana da se održi još 6. marta 2020. godine kada je odložena za 20. mart a potom je zbog uvođenja vanrednog stanja odložena do daljnjeg, da bi bila održana danas.
Na sednici su čitani pisani prigovori podneti povodom izmena dela PGR za naselje Brzeće – Kopaonik celina 6 i dela celine 3. Na sve pristigle prigovore, oko dvadesetak, obrazloženja je uglavnom davao Miroslav Petrović ispred tima obrađivača plana mada često su se u diskuiju uključivali i ostali članovi komisije.
Diskusija je bila veoma korektna a Komisija je uglavnom izlazila u susret prigovorima, koliko smo mogli zaključiti, u skladu sa planom. Na današnjoj sednici bilo je i neformalnih saveta kako bi se rešile pojedine nedoumice i eventualni problemi.
Ostavljen je prostor da Komisija na zatvorenoj sednici još jednom prođe kroz pisane prigovore i uskladi sa planom a zatim će dati konačo rešenje, koje će biti dostavljeno licima koja su uputila prigovore.
Ova izmena dela plana rađena je usled izgradnje polazne stanice gondole Brzeće - Kopaonik a početak radova očekuje se veoma brzo.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE