Krusevac BrusONLINE

Kruševac,11.06.2020. Dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević", zaslužnima u gradu Kruševcu i Rasinskom okrugu, biće održana danas u svečanoj Sali Kruševačkog pozorišta sa početkom u 18:00 časova.

Tom prilikom, nagradu će dobiti 15-ak izabranih kompanija, brendova,ustanova i pojedinaca iz Kruševca i regiona, koji se ističu radom i stvaralaštvom i u značajnoj meri doprnose razvoju Srbije.  Priznanje će dobiti i Nj. E Ambasador Indonezije u Srbiji g-din Muhamed Čandra.

 Odluku o dodeli priznanja doneo je Žiri,kojim predsedava prof.Radovan Pejanović,rektor Univerziteta u Novom Sadu, a koga čine istaknuti privrednici, novinari, profesori.

 Ovo je  svojevrsno ocenjivanje i vrednovanje preduzetničkog stvaralaštva, organizuje u okviru projekta "Put ka vrhu", koji je nastao  pre 20 godina, sa osnovnom idejom  afirmacije privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije. 

Nosioci projekta su "Media Invent" i novosadski i beogradski Univerzitet, a stručnu pomoć u njegovoj realizaciji daju Privredna komora Srbije uz pomoć i podršku  Regionalne privredne komore Rasinskog upravnog okruga i Grada Kruševca.

Svečana dodela priznanja biće organizovana uz poštovanje svih preporučenih mera zaštite protiv virusa Kivid-19 (maska, rukavice).


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE