Pescanik Podrzi20

Kruševac,16.06.2020. Udruženje žena Peščanik ove godine obeležava dve decenije postojanja i tim povodom, organizuje akciju prikupljanja sredstava za podršku ženama i deci žrtvama nasilja u porodici PODRŽI I TI.

Prethodnih godina, uz prigodne programe, kojima smo nastojale da skrenemo vašu pažnju na problem nasilja prema ženama, prikupile smo određena materijalna i novčana sredstva. Zahvaljujući tome za više od 20 korisnica SOS podrške obezbedile pakete namirnica, higijenskih sredstava, školskog pribora za decu.

Zahvalne smo pojedincima i pojedinkama, kompanijama i firmama na razumevanju važnosti našega rada na osnaživanju žena sa iskustvom nasilja u porodici i podršci našim naporima na promovisanju društva bez nasilja prema ženama.

Ove godine, zbog pandemije COVID-19, pozivamo vas na online druženje. Molimo vas da pratite naše objave na Facebooku, Instragramu i zvaničnom sajtu organizacije i donirate.

I dalje smo na 066 006 606, svakog dana, od 12 do 20 časova. Za svaku ženu. Jer, svaka žena može biti žrtva muškog nasilja.

Podržite borbu protiv nasilja prema ženama. Donirajte.

Udruženje žena Peščanik, Kruševac

205-232992 - 94

Komercijalna banka


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE