AndjelaZdravic06201

Brus,18.06.2020. Danas je Srednja škola u Brusu ispratila još jednu generaciju učenika a za najboljeg među njima i đaka generacije proglašena je Anđela Zdravić.

Anđela Zdravić, đak generacije 2019/20 Srednje škole u Brusu, nosilac je Vukove diplome u osnovnoj i srednjoj školi za ostvareni uspeh tokom školovanja. Kao učenica osnovne škole osvajala je mnogobrojne plasmane i nagrade na takmičenjima koje je nastavila da osvaja i tokom srednjoškolskog obrazovanja.
U prvom razredu srednje škole je nakon plasmana na okružnom takmičenju osvojila drugo mesto na državnom takmičenju iz književne olimpijade, kao i još dve okružne nagrade narednih godina na istom takmičenju.
Svoje školovanje u srednjoj školi je provela kao aktivni član učeničkog parlamenta sa kojim je organizovala brojne humanitarne akcije među kojima je i humanitarna akcija „Igre bez granica“. Takođe bila je i član mnogobrojinih sekcija (novinarska, istorijska, ekološka, prevodilačka i psihološka).
Anđela je bila i redovni učesnik Frankofonije gde je na francuskom jeziku kazivala stihove francuskih pisaca.
Pored svih uspeha i nanizanih takmičenja Anđela se u slobodno vreme bavila mnogim vannastavnim aktivnostima i redovan je član Etno grupe Brus.
Tijana Ksenija MiljkovićDodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Vesna radenković 219d
Bravo andjela samo tako nastavi,
| 0 0
Tamara Luković 220d
Bravo Anđela!
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE