BrusONLINE logoPribližava se 19. avgust i obeležavanje Dana opštine Brus kada se dodeljuju godišnje nagrade zaslužnim pojedincima, firmama i institucijama koji su doprineli razvoju i afirmaciji opštine Brus u protekloj godini.

Da bi lista nagrađenih i zaslužnih građana, firmi i institucija bila što realnija BrusONLINE već tradicionalno pokreće akciju i poziva građane da daju svoje predloge.

BrusONLINE poziva sve građane da pošalju mejlom svoje predloge za potencijalne dobitnike ovogodišnjih nagrada koje dodeljuje Opština Brus do 09. avgusta u ponoć, koje ćemo periodično objavljivati na sajtu, a 10. avgusta dostaviti SO Brus pisanim putem. 

Na ovaj način možemo sugerisati i pomoći Opštini Brus, posebno Komisiji koja određuju dobitnike, da nagrade odu u prave ruke na Svečanoj sednici SO brus koja se već godinama održava 19. avgusta, na Preobraženje.

Vaš predlog, sa obrazloženjem, možete poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Do sada pristigle predloge građana za nagrade povodom Dana opštine Brus 2020 pogledajte OVDE
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE