Aquabik SCKs

Akvabik (Aquabic) ili vežbanje u vodi postao je takoreći stil života jednog broja Kruševljanki a najviše zahvaljujući treneru i iskusnoj sportskoj pedagoškinji Dragani Planka, profesorki fizičke kulture.

Aquabik SCKs2

Akvabik treninge, na bazenima Sportskog centra Kruševac, od 2014. godine vodi Dragana Planka, profesorka fizičke kulture i licencirani trener ritmičke gimnastike 

"Akvabik je program fizičkog vežbanja koji se realizuje u vodi i nema ograničenja kada su u pitanju godine, kondicija i fizičke sposobnosti. Program vežbi traje do sat vremena a vrlo je popularan prvenstveno kod osoba koje vode računa o fizičkom izgledu jer je najefikasniji trening za gubljenje suvišnih kilograma i učvršćivanje i oblikovanje tela.
Akvabik ima mnogobrojne prednosti jer osim što aktivira sve grupe mišića tokom vežbanja efikasno umanjuje i stres jer je vežbanje u vodi idealna terapija za otklanjanje napetosti i opuštanje a pruža i veoma značajno koristi kardiovaskularnom sistemu." - rekla je prof Dragana Planka.

Pogledajte i poslušajte video prilog o akvabiku u Kruševcu iz 2020. godine:

Akvabik treninzi na bazenima SC Kruševac su svakog radnog dana u terminu od 09:00 do 10:00 časova. Kartu (dnevnu po ceni od 300 dinara) možete kupiti na pokrivenim bazenima, a važi i mesečna karta, kao i narukvica za aerobic-aquabic.

O akvabiku u Kruševcu više na FB stranici OVDE
N.Miljković foto:YouTube print screen


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE