VilaDj2016 06

Približava se 19. avgust i obeležavanje Dana opštine Brus kada se tradicionalno održava akcija "Moj grad lep grad" i proglašavaju: najlepše etno dvorište, najlepše veliko dvorište, najlepše malo dvorište, najlepša terasa, najlepša bašta ugostiteljskog objekta na teritoriji opštine Brus.

Sobzirom da je na teritoriji opštine Brus trenutno vanredna situacija i da je veliko pitanje da li će biti održana manifestacija "Dani Brusa - Dani Preobraženja 2020" na kojoj su tradicionalno proglašavani pobednici akcije "Moj grad lep grad" ,u organizaciji TO Brus, i iz tog razloga pokrećemo akciju na internetu - "Moj grad lep grad - online" kako se ne bi prekinula tradicija.

BrusONLINE poziva sve građane da nam pošalju mejlom fotografije svojih dvorišta, terasa, ugostiteljskih bašti..., koje ćemo periodično objavljivati na sajtu, odnosno Facebook stranici, kako bi prikazali da na teritoriji opštine ima veoma lepih dvorišta i cvetnih aranžmana  zahvaljujući trudu i radu građana a posebno građanki.

Na ovaj način možemo sugerisati i pomoći Turističkoj organizaciji opštine Brus, posebno Komisiji koja će izvršiti bodovanje po utvrđenim kriterijumima i proglasiti pobednike po navedenim kategorijama:
- najlepše etno dvorište,
- najlepše veliko dvorište,
- najlepše malo dvorište,
- najlepše dvoršte oko višeporodičnih stambenih objekata
- najlepša terasa,
- najlepša bašta ugostiteljskog objekta

BrusONLINE se nada da će se mnogi odazvati akciji jer IAKO NE POBEDITE, VAŽNO JE NE ODUSTATI OD TRADICIJE.

Fotografije možete poslati do 15. avgusta u ponoć na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Facebook stranicu BrusONLINE
N.Miljković

Pristigle fotografije pogledajte OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE