OpstinaBrus0316

Opština Brus je produžila rok za za okončanje javnog poziva za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja za 2020. godinu do 13. oktobra.

U obrazloženju odluke produženja roka za okončanje javnog poziva stoji:

Predsednik opštine Brus raspisao je javni poziv za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Brus za 2020. godinu dana 15.05.2020. godine a koji je objavljen u listu „Grad“ dana 29.05.2020. godine.
Rok za donošenje Odluke o raspodeli sredstava po ovom javnom pozivu bio je najkasnije 90 dana od dana zaključenja istog.
Imajući u vidu da zbog vanrednih okolnosti u navedenom periodu (vanredno stanje i vanredna situacija) izazvanih pandemijom COVID 19, izbornih aktivnosti u junu mesecu, kao i konstituisanje novog rukovodstva opštine Brus na sednici Skupštine opštine održanoj dana 20.08.2020. godine nije bilo moguće sprovesti planirane aktivnosti po napred navedenom javnom pozivu, u naznačenom roku, neophovno je produžiti roka za okončanje navedenog javnog poziva.

Ocenu projekata od značaja za javne interese u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Brus za 2020. godinu daće članovi stručne komisijei to: Dragana Zečević, novinar (na predlog UNS-a), Stojan Marković, novinar, (na predlog Lokal Pres-a i ANEM-a)
i Goran Jevremović, novinar. Sekretar komisije je Boban Simić, dipl.pravnik.
Članovima komisije i sekretaru pripada naknada za rad shodno odredbama odluke o naknadama za rad radnim telima i komisija u organima, organizacijama i ustanovama opštine Brus.
izvor:bruus.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE