AC udruzBadnjak290920

Aleksandrovac,01.10.2020. Članovi udruženja “Badnjak” iz Aleksandrovca nedavno su uručili humanitarnu pomoć porodici Marka Smiljkovića iz Gornje Ržanice.

"Marku i njegovim bližnjima predali smo simboličnu finansijsku pomoć (50.000 dinara i 150 evra), garderobu, sredstva za higijenu i prehrambene namirnice. Ovo je samo prvi deo u rešavanju situacije porodice Smiljković.

U narednom periodu krećemo sa akcijama za rešavanje stambenog prostora za Smiljkoviće. Prvi korak ka tome je već učinjen. Novinari Nova TV su na poziv udruženja Badnjak došli su u Gornju Ržanicu i snimili reportažu o porodici Smiljković. Kroz ovu reportažu želeli smo da ukažemo u kakvim uslovima porodica živi,sa kakvim se problemima susreće i da apelujemo na sve ljude dobre volje da pomognu oko rešavanje stambenog pitanja Smiljkovića.

Velika zahvalnost svim donatorima kao i svim prodavnicama, restoranima i kafićima koji su nam omogućili da kod njih stavimo kutije za prikupljanje novca. Takođe zahvaljujemo se i novinarima NOVE TV koja nam je izašla u susret i prihvatila našu ideju." kažu u udruženju "Badnjak"

Nastavak teksta i fotografije OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE