UPZ Cvetuspeha statuete

Beograd, 21.10.2020. godine - Udruženje poslovnih žena Srbije će 28. oktobra u 21 čas po četrnaesti put dodeliti nagradu Cvet uspeha za ženu zmaja najboljim preduzetnicama u Srbiji. Publika će manifestaciju moći da prati putem live striminga, preko YouTube kanala Udruženja.

Usled izmenjenih uslova funkcionisanja koje je donela pandemija COVID-19, manifestacija se organizuje uz učešće organizatora i kandidatkinja u kontrolisanim uslovima velikog studija  i primenu maksimalnih mera zaštite, a publika će događaj moći direktno da prati putem linka OVDE

U finalu su 24 uspešne preduzetnice iz najrazličitijih delatnosti iz svih krajeva Srbije. Među njima su one koje će poneti glavna priznanja za Izvozno orijentisanu firmu – koja posluje i pruža usluge na evropskom i svetskom tržištu, ima rast profita, inovacije u poslovanju, pridržava se principa dobre poslovne prakse i društveno odgovornog poslovanja i Uspešan poslovni model – čija je razvojna strategija dovela do uspešnog poslovnog modela, čiji se proizvodi i usluge ističu u odnosu na ostale (inovativnost, dizajn, brend, cena i dr.), koja raspolaže značajnim ljudskim, intelektualnim, finansijskim resursima i koja uključuje žene u lanac dobavljača ili na drugi način doprinosi osnaživanju žena. Udruženje poslovnih žena Srbije zadržava i ove godine praksu da, osim u ovim osnovnim kategorijama, dodeli i specijalna priznanja onim preduzetnicama koje su ostvarile posebne rezultate po nekom od navedenih kriterijuma iz glavnih kategorija.

UPZ Cvet2019a

Specijalno priznanje za Najbolji mentorski par očekuje mentorku i mentija za izuzetne rezultate, podsticaj i inspiraciju postignute u okviru e-Mentoring programa koji je Udruženje pokrenulo prethodne godine. Tokom 22 godine postojanja, Udruženje poslovnih žena Srbije steklo je značajno iskustvo u organizovanju mentoringa, a cilj ovog programa je da poveže iskusne preduzetnice i menadžerke iz različitih oblasti poslovanja sa preduzetnicama početnicama, onima koje tek žele da zakorače u preduzetništvo, kao i svim ženama kojima je potrebno mentorstvo u profesionalnom razvoju, kako bi uz vrhunsku stručnu i profesionalnu podršku unapredile svoj biznis i karijeru i napravile korak dalje. Ove godine biće dodeljena i dva Specijalna priznanja van konkurencije i to za sveukupni doprinos razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji kao i za akademski doprinos razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji.

Takođe, u okviru manifestacije Cvet uspeha za ženu zmaja, treću godinu zaredom će biti dodeljeno i priznanje Rodno najsenzitivnija kompanija. Ovo je priznanje velikim kompanijama koje u svom poslovanju primenjuju strategiju društveno odgovornog poslovanja, rukovode se principima Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena, primenjuju principe rodne ravnopravnosti i pružaju najbolji model uključivanja žena u lance snabdevanja.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE