OCB akcija1120

Kako bi se čuo glas mladih, Omladinski centar Brus pokrenuo je audio emisije posvećene njima u sklopu inicijative “uNAPREDimo zajedno”. Mladi su kroz nekoliko emisija skrenuli pažnju da su nezadovoljni nezaposlenošću u svojoj opštini, kao i nemogućnošću da pokrenu sopstveni biznis.

Završnom akcijom u parku podsetili su građane na to, a lokalnoj samoupravi predstavili probleme, u nadi da će zajedno raditi na njima ubuduće. 
Nastavak teksta OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Tale 113848134
Nazalost u Brusu nema zivota, doduše ima ali za lopove i tatine sinove a za postene ima hladnjaca ili mesaj dzem u igrosu ili idi beri maline ili lopataj po kopaoniku da bi napravio parking mesto. ZIVEO sam u Brusu i pobegao za boljim zivotom. Tako ce te i vi deco moja draga morati ili ce te biti ceo zivot niko i nista ako ostanete tu i naravno zadovoljiti se samo time jer ste danas jeli i isli do krusevca da kupite patike. Pa jel vidite ko radi po supu, bolnici, skoli, smesno ih je i gledati a kamo li nesto od njih cuti pametno.ali veza i novac su cudo. uvalile se guzice u drzavna jasla a vi skolovani umesto da radite visite po ulici i molite Boga za bolje sutra. Uz vas sam deco ali vidite i sami da Brus postaje mesto duhova.
| 2 0
Verica 113859835
Volela bih kada bi se našao neko ko bi ČUO ove divne mlade ljude. Podrška i još mnogo projekata vam želim u budućnosti!
| 3 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE