Solidarno 1120

Komitet pravnika za ljudska prava (YUCOM), Bezbednost.org i udruženje "Narodni parlament" pozivaju aktiviste i aktivistkinje iz Novog Pazara, Kragujevca, Niša, Leskovca, Užica. Šapca, Požege i okoline da se prijave na četvorodnevni program osnaživanja Solidarno za prava svih u pogledu njihovih prava, mogućnosti i zaštite.

Program obuhvata četiri dana aktivnosti koje će se održati u periodu od 23. novembra do 13. decembra 2020. godine putem Zoom platforme.
Datumi održavanja programa za svaki od pojedinačnih gradova biće precizirani nakon selekcije učesnika i učesnica.

Ukoliko se bavite zaštitom ljudskih, manjinskih ili LGBT prava, suočavanjem sa prošlošću, rodnom ravnopravnošću, zaštitom životne sredine i sličnim oblastima od značaja za vašu lokalnu zajednicu ovo je idealna prilika da steknete dodatna znanja na koji način se možete zaštiti ili reagovati na napade i pritiske prouzrokovane vašim aktivnostima.

Plan programa možete pogledati OVDE

Možete se prijaviti slanjem sledećih podataka na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.: ime i prezime, broj telefona, grad u kom živite/deluje Vaša organizacija ili neformalna grupa, koja je oblast delovanja, da li imate iskustva sa pohađanjem programa putem Zoom aplikacije i da li Vam je potrebna tehnička podrška.
Prijave možete slati do četvrtka, 19. novembra, do kraja radnog vremena.

Nakon prijave učešća i sumiranja liste svih učesnika i učesnica, dobićete potvrdu sa registracionim linkom, preciziranim datumima za Vaš grad i svim potrebnim instrukcijama za učešće putem Zoom platforme.

Treninzi se održavaju uz podršku EU u Srbiji i Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE