ACT LKR1220

Brus,14.12.2020. U narednom period planirano je da se na teritoriji opštine Brus realizuje projekat “ZA AKTIVNO GRAĐANSKO DRUŠTVO – ACT” u organizaciji NVO "Lokalna Kuća Razvoja Brus" iz Brusa, koji finansira Vlada Švajcarske, a sprovode Građanske inicijative u konzorcijumu sa švajcarskom organizacijom Helvetas Swiss Intercooperation. 

NVO “Lokalna Kuća Razvoja Brus” iz Brusa u periodu od 01. oktobra 2020. godine do 30. septembra 2021. godine sprovešće i realizovaće projekat „ZA AKTIVNO GRAĐANSKO DRUŠTVO – ACT“, koji finansira Vlada Švajcarske, a sprovode Građanske inicijative u konzorcijumu sa švajcarskom organizacijom Helvetas Swiss Intercooperation.

CILJ projekta je da NVO "Lokalna Kuća Razvoja Brus” ovaj Institucionalni grant eksterno iskoristiti za veće povezivanje sa građanstvom, mobilizovanje građanstva i direktno uključivanje i učešće građanstva sa teritorije opštine Brus u rad organizacije "Lokalna Kuća Razvoja Brus” i kroz realizaciju projekata u javni život i odlučivanje na lokalnom nivou, a interno će ovaj institucionalni grant biti iskorišten za razvoj strateškog plana rada NVO "Lokalna Kuća Razvoja Brus" u narednom dvogodišnjem periodu tokom 2021/22.godine.

Projektom je u periodu do kraja marta meseca 2021.godine uz angažovanje stručnih saradnika planirana i realizacija osam stručnih radionica iz sledećih oblasti: strateško planiranje, javno zagovaranje, izrada i implementacija lokalnih strateških dokumenata, izrada i implementacija Lokalnih Akcionih Planova, finansijsko upravljanje rada udruženja, održivost organizacija građanskog društva, upravljanje projektnim ciklusom i socijalno preduzetništvo.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE