Botunja MLazarevic001

Brus.22.12.2020. Posle saznanja da Milivoje Lazarević iz sela Botunja, kraj Brusa, živi u vrlo teškim uslovima sa dvoje maloletne dece, uzrasta od 3 i 5 godina, udruženje Bruski vitezovi je organizovalo dvodnevnu humanitarnu akciju kako bi se prikupila pomoć za ovu porodicu.

Botunja MLazarevic003

"Apelu za pomoć porodici Lazarević odazvao se veliki broj građana Brusa koji su tokom ponedeljka i utorka donirali zimsku garderobu, sredstva za higijenu, hranu, igračke i određena novčana sredstva. Prikupljena pomoć u robi i garderobi uručena je danas porodici Lazarević dok će novčana sredstva biti iskorišćena za plaćanje računa za električnu energiju. Sagledano je i koji su prioriteti za narednu akciju kako bi ova porodica bila adekvatno zbrinuta jer dolazi zima. O svim narednim akcijama javnost će biti pravovremeno obaveštena" - rekao je Zoran Okjan u ime Bruskih vitezova

Botunja MLazarevic002

Tokom dvodnevne akcije Bruskih vitezova bio je angažovan i Predrag Gašić, zaposlen u JP PTT Srbija, kao jedan od inicijatora da se što hitnije pomogne porodici Lazarević iz Botunje.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE