JKPBrus akcija140121b

Brus,15.01.2021. Jučerašnjoj akciji dobrovoljnog davanja krvi u Brusu, koja je prva u 2021. godini, u velikom broju odazvali su se i radnici JKP Rasina Brus.

"Radnici JKP Rasina Brus se redovno odazivaju akcijama za opšte društveno dobro. Posebna nam je čast da na ovaj način možemo pomoći ljudima koje ne poznajemo lično i u nevolji su, a naša krv će im možda i spasiti život. Radnici JKP Rasina  trenutno rade u nezavidnim uslovima za rad sa nedovoljno odgovarajućih sredstava za rad ali nas to ne sprečava da budemo efikasni. Takođe radnici su u nezavidnoj ekonomskoj situaciji usled neisplaćenih finansijskih sredstava koje im pripadaju po važećim zakonima ali i pored svih trenutnih nevolja posao ne trpi. Ova akcija je samo jedan od dokaza da su radnici JKP Rasina Brus ljudi velikog srca i da su uvek spremni da pomognu i priteknu u pomoć građanima." - rekao je Nebojša Jovanović, predsednika sindikata u JKP Rasina Brus.

Prema rečima sekretara Crvenog krsta Brus, Saše Tomića, u prvoj akciji dobrovoljnog davanja krvi u 2021. godini prikupljeno je 75 jedinica krvi.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE