Kopaonik EvropaSkiKup2021

Beograd,01.02.2021. Danas će u Beogradu biti održana konferencija za medije povodom predstojećeg održavanja najvećeg ovogodišnjeg sportskog takmičenja u Srbiji, evropskog takmičenja u skijanju - Evropa kup 2021.

Konferencija za novinare je organizovana u prostorijama Privredne komore Srbije sa početkom u 12:00 časova a prisutni će imati priliku da čuju više o trkama, organizaciji i učesnicima, ali I značaju održavanja takmičenja ovog ranga za razvoj sporta i turizma u Srbiji.

Kop najavaEvropaKup21a

Srbija će ove godine biti domaćin prestižnog evropskog takmičenja u skijanju, a Kopaonik će time postati priznati skijaški centar i dobiti svoje mesto na svetskoj skijaškoj mapi. Evropa kup 2021 u disciplinama slalom i veleslalom za žene održaće se 22-25. februara na stazi Crna Duboka na Kopaoniku.
U organizaciji ovog takmičenja učestvuju Skijaški savez Srbije, JP Skijališta Srbije i ski centar Kopaonik, pod pokroviteljstvom Međunarodne skijaške federacije (FIS), a uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva trgovine, turizma I telekomunikacija i Privredne komore Srbije, čiji će predstavnici govoriti na današnjoj konferenciji.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE