Kopaonik08012016
Đaci i studenti sa teritorije opštine Brus koristili su mogućnost besplatnog skijanja tokom januara i februara 2016. godine da bi krajem februara meseca akcija prestala.

Niko ne daje zvaničan odgovor đacima i studentima zašto više nema besplatnog skijanja i zbog čega ali početkom marta 2016. godine dobili smo danas mejl sa pitanjem: "Da li će u nastavku zimske sezone i dalje biti besplatnog skijanja za đake iz opštine Brus u ski centru Kopaonik?”

JP Skijališta Srbije su u želji da se što više mladih bave zimskim sportovima obezbedila besplatno skijanje radnim danima za đake i studente sa teritorije opštine Brus, a zahvaljujući ovoj akciji pojedini učenici su po prvi put posetili ski centar Kopaonik i skijali se.

PSDkupSrebrnca01
Pokušaćemo da u što kraćem roku saznamo odgovor na pitanje "Da li će u nastavku zimske sezone i dalje biti besplatnog skijanja za đake iz opštine Brus u ski centru Kopaonik?" ali se nadamo da će i nadležni funkcioneri u Opštini Brus dati odgovor - da li će u nastavku zimske sezone biti ili neće biti besplatnog skijanja  za đake iz opštine Brus na Kopaoniku?
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE