VirijevicMirko RIP0221Razbojna 28.02.2021. Tužna vest za Razbojnu, opštinu Brus ali i mnogo šire... Preminuo je Mirko Virijević, vlasnik Trgovine Trapić.

Mirko Virijević, poznatiji kao Mirko Trapić, rođen je 05. septembra 1955. godine u Razbojni. Posle vrlo teškog života, rano izgubivši oca a potom i brata, i svih turbulentnih vremena otvorio je svoju trgovinsku firmu koja je izrasla u sada već poznati lanac marketa "Trgovina Trapić".

Mirko Trapić je imao svoju viziju, radio je domaćinski otvarajući postepeno market po market, zapošljavao radnike i na taj način doprinosio razvoju opštine Brus ali i ostalih krajeva u kojima se nalaze marketi Trgovine Trapić u kojima danas radi oko 200 radnika.

Taman kada je njegova vizija počela da dobija prave obrise Mirko je nažalost preminuo 27. februara 2021. godine usled zdravstvenih komplikacija izazvanih koronavirusom, ostavivši iza sebe suprugu, dvoje dece i petoro unučadi.

Sahrana Mirka Virijevića je u ponedeljak 01. marta 2021. godine na groblju u Razbojni.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
MILORAD PAVLOVIC-MIKI 97078458
ISKRENO SAUČEŠĆE PORODICI.BIO JE VELIKI DRUGAR DOBAR ČOVEK TRGOVINU JE IMAO U MALOM PRSTU.MNOGO SMO PROPUTOVALI ZAJEDNO,MNOGO SMO HLEBA POJELI ZAJEDNO MNOGE SMO KAFANE OBIŠLI U NEGOTINU SUBOTICI PANČEVU.TEŠKO SMO POČINJALI BIZNIS IMNOGO SAM NAUČIO OD NJEGA I KAD JE TREBAO DA UŽIVA SA UNUČIĆIMA NJEGA JE ODNELA OPAKA BOLEST.NEKA MU JE VEČNA SLAVA I BOG DUŠU DA MU PROSTI
| 10 0
Saša 97101200
Iskreno saučešće porodici. Vrstan preduzetnik i privrednik. Sinovima ostavio visoko podignutu lestvicu, Neka im bude na cast i ponos što su imali takvog roditelja. Bog dušu da mu prosti.
| 8 0
Verica 97153205
Saučešće porodici. Žao mi je. Bio je dobar, radan i pošten čovek. Sinovi neka nastave njegovim stopama, on im je dosta pomogao i započeo nešto što bi morali da čuvaju i nadogradjuju. Slava mu!
| 10 -1
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE