SOBrus sala03191

Brus 09.03.2021 Danas se navršilo 200 dana rada nove opštinske vlasti u Brusu, odnosno 200 dana od kada su opštinske zakonodavne i izvršne funkcije preuzeli najuspešniji na lokalnim izborima održanim 21. juna 2020. godine.

Da podsetimo, konstitutivna sednica SO Brus održana je 20. avgusta 2020. godine, a samo dan posle toga, 21. avgusta, usledila je primopredaja vlasti na lokalu.

Iako se očekivalo da se nova opštinska vlast oglasi početkom svog mandata, predstavi svoj tim i konkretne planove razvoja opštine Brus to se na žalost nije dogodilo. Posle toga očekivalo se da se nova opštinska vlast oglasi timski nakon 100 dana rada ali ni to se nije obistinilo, na žalost.

Ipak ostaje nada da će se nova opštinska vlast oglasiti posle 200 dana rada konferencijom za novinre, predstaviti svoj tim, prezentovati svoj rad u prethodnom periodu, izneti konkretne planove za budući rad... I naravno dozvoliti pitanja novinara kako bi se (sa)znalo što više opštih informacija koje interesuju građane od avgusta 2020. godine - posebno pojedinosti vezane za razvoj opštine Brus.

U narednom periodu čitaoci mogu očekivati više objava i tekstova na temu dosadašnjeg rada nove vlasti u Brusu, u proteklih 200 dana, naravno u skladu sa dostupnim informacijama.

Takođe, ukoliko čitaoci imaju kakvo mišljenje ili ocenu rada nove vlasti u Brusu, u proteklih 200 dana, mogu proslediti na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Nenad Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE