DejanMarkovicMilosevicKuna

Blace 20.03.2021. Ratni veteran Dejan Marković Milošević iz Kuršumlije, predsednik udruženja boraca Gvozdeni Puk, primer je da ratni veterani "ratuju" i u miru ovog puta braneći da Centar za socijalni rad oduzme decu u porodici Dačević iz Suvog Dola u opštini Blace.

DejanMarkovicKuna Blace0321a

Ratni veteran u borbi za decu u opštini Blace -  video snimak pogledajte OVDE

DejanMarkovicKuna Blace0321

Deca su ostala u porodici Dačević - video snimak pogledajte OVDE

Ovim povodom reagovalo je i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije, a za javnost je dato i saopštenje: 

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja osuđuje postupanje radnica Centra za socijalni rad u Blacu prema deci iz porodice Dačević.

Uz svo razumevanje za njihov odgovoran i težak posao, Ministarstvo poziva sve zaposlene u centrima za socijalni rad da u svom radu i postupanju prema deci budu naročito obazrivi i pažljivi. 

Dobrobit i zdravlje dece je prioritet svih prioriteta i svi zaposleni u državnim službama, a naročito nadležnim za postupanje prema deci, moraju biti svesni toga. 

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja će, u okviru svojih nadležnosti, ispitati postupanje radnica Centra za socijalni rad u Blacu i na osnovu toga preduzeti odgovarajuće mere. 

Ministarstvo je uvereno da je ovakvo ponašanje radnica Centra za socijalni rad izolovan slučaj i da je rad zaposlenih u institucijama socijalne zaštite isključivo u interesu korisnika.

DejanMarkovicKuna Blace0321

"Braneći i čuvajući decu, branimo i čuvamo porodicu i budućnost Srbije." poručio je Dejan Marković Milošević, ratni veteran i predsednik udruženja boraca Gvozdeni Puk.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
zoki 99030429
ma nije valjda ...dok kuna ne dodje ništa...svašta...sada će valjda i za ovo da kukumavči za dnevnicu...
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE