Trstenik grb

Trstenik 22.03.2021. Opštinsko veće opštine Trstenik raspisalo je 19. marta 2021. godine Javni poziv za finansiranje projekata od javnog interesa - Akcije „Da se radi i gradi po tvom“.

Opština Trstenik će sufinansirati u 2021. godini projekte od javnog interesa kroz sprovođenje Akcije „Da se radi i gradi po tvom“ koja omogućava neposredno učešće građana u rešavanju dela problema lokalnih zajednica (manjih zahteva na uređenju javnih površina) u saradnji sa opštinom Trstenik.

Odlukom o budžetu opštine Trstenik za 2021. godinu („Službeni list opštine Trstenik" br. 22/20) opredeljena su sredstva za ovu namenu u visini od 3.000.000,00 dinara. Sredstva za ove namene obezbeđena su kroz naplatu poreza na imovinu i koristiće se za realizaciju Akcije „Da se radi i gradi po tvom“.

Opština Trstenik sufinansira maksimalno 90% opravdanih troškova projekta, s’tim da taj iznos ne može biti veći od 500.000,00 dinara, dok iznosi od minimalno 10% opravdanih troškova projekta obezbeđuje podnosilac projekta (grupa građana) volonterskim radom, iz sopstvenih sredstava ili kroz podršku lokalnih privrednika.

Konkurs traje 20 dana od dana objavljenom na zvaničnom sajtu Opštine Trstenik, od 19. marta do 08. aprila 2021.godine.
izvor:trstenik.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE