MOS MilanSavic0421

Beograd 17.04.2021. Državni sekretar Ministarstva omladine i sporta Milan Savić, pomoćnica ministra za omladinu Snežana Žugić i saradnik ministra za infrastrukturu Bogdan Knežević posetili su 15. aprila opštine Ćićevac i Trstenik i Grad Kruševac.

MOS CI0421

Tom prilikom su u Opštini Ćićevac zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave predvođeni predsednicom dr Mirjanom Krkić i narodnom poslanicom Anom Pešić obišli Sportski centar Stalać - Grad Stalać, Osnovnu školu "Vojvode Prijezda" i prostor buduće kancelarije za mlade. Dogovorena je buduća saradnja, pre svega u smislu podrške Ministarstva omladine i sporta lokalnoj samoupravi za otvaranje Kancelarije za mlade, njeno funkcionisanje i daljeg sprovođenja omladinske politike, kao i o infrastrukturnim projektima u oblasti sporta.

MOS KS0421

Predstavnici Ministarstva omladine i sporta su na sastanku sa zamenikom gradonačelnika Kruševca Aleksandrom Jovanovićem i pomoćnikom gradonačelnika za sport i omladinu Vladimirom Petrovićem razgovarali o funkcionisanju Kancelarije za mlade Kruševac, omladinskoj politici i o položaju mladih u Kruševcu.

TS MOS0421

U Trsteniku je održan sastanak sa predsednicom Opštine Trstenik Milenom Turk, pomoćnikom predsednice opštine Nenadom Smiljkovićem i koordinatorom Kancelarije za mlade Trstenik Nikolom Milivojevićem. Glavne teme sastanka bile su  položaj mladih, njihovo zapošljavanje, kao i potencijalni projekti u Trsteniku. Nakon sastanka predstavnici Ministarstva omladine i sporta obišli su Kancelariju za mlade Trstenik i lokaciju na kojoj je Opština Trstenik planira otvaranje omladinskog kluba.
izvor i foto: mos.gov.rs i trstenik.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE