BrusONLINE logoSnežne padavine u pojedinim planinskim selima opštine Brus zavejale su prilazne puteve do sela a posebnoi do zaseoka. Situacija u opštini Brus je stabilna, ali i pored pripravnosti Štaba za vanredne situacije opštine Brus postoji mogućnost da građani budu ugroženi. 

U slučaju da građani budu ugroženi ili znaju za druge da su ugroženi molimo ih da obaveste nadležne službe koje im mogu pomoći. 

Za pomoć možete pozvati:

Štab za Vanredne situacije opštine Brus 037 315 02 12
Policijska stanica   192
Vatrogasna stanica   193
Hitna pomoć   194
JKP "Rasina" 037 38 25 486
EPS Brus 037 38 25 130

Ako imate saznanja o tome kakva je trenutna situacija u naseljenim mestima opštine Brus javite i portalu www.brusonline.com na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na FB stranicu BrusONLINE
Bitno je da znate da niste sami i da možete da potražite pomoć.
 BrusONLINE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Petar 130505646
Zaseoci sela Krive Reke lazarevici, Milosavljevici i Novcici su zavejani od 20 decembra narod zivi kao u 18 veku stom razlikom sto sada nema konja magaraca i bikova pa su u jako teskoj situaciji. Mora se u potpunosti iskopirati zivot iz 18 veka. Molim nadlezne institucije da im daju subvencije da kupe konje.
| 0 0
Milica. 130591356
Narod treba da pozove nadlezne institucije za pocetak i prijavi ove koji ne rade svoj posao a obavezni su da to cine.Cistite puteve,a ne trosite svojevoljno novac koji je predviđen za to.Urazumite se...ako je to ikako moguce.
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE