U vojnom helikopteru koji se srušio prilikom akcije spasavanja 13. marta 2015. godine poginuo je i zastavnik VS Ivan Miladinović rodom iz Razbojne kod Brusa.
Ivan Miladinovic VS204Ivan Miladinović - mehaničar letač, zastavnik tehničke službe Vojske Srbije, rođen je 24. avgusta 1968. godine u Kruševcu. Osnovnu školu je učio u Razbojni kraj Brusa. Srednju vojnu školu RV i PVO završio je u Rajlovcu 1987. godine. U vojsci Srbije je od 18. jula 1987. godine. Imao je preko 1.000 sati naleta, završene preobuke za HT-40 i HT-48 a bavio se i padobranstvom.
Bio je na dužnosti prvog podoficira u Četi za vazduhoplovno-tehničko održavanje 890. mešovite helikopterske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade.

Tog 13. marta 2015. godine poleteo je sa svojim starešinama i kolegama da pomognu ali su nažalost poginuli kada se srušio helikopter pri spašavanju životno ugožene bebe.  
U udesu vojnog helikoptera poginuli su i Ivanovi drugovi, pripadnici VS, pilot major Omer Mehić, kapetan Milovan Đukalić, zastavnik Nebojša Drajić i civilna lica, lekar Dževad Ljajić, anestetičar Miroslav Veselinović i beba koju su spasavali.

Bio je velik čovek i drug, iskren i odan prijatelj, uzor mnogima i uvek spreman da pomogne. Učestvovao je u mnogim akcijama spasavanja građana Srbije i evakuaciji na sigurno mesto. 

Zastavnik VS Ivan Miladinović iza sebe je ostavio dvoje maloletne dece i ženu.

IvanM 2a
Večna mu slava i Hvala za sve što je učinio za građane i državu Srbiju naročito onda kada je bilo najteže - više na linku OVDE.
N.MiljkovićDodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Александар Милутиновић 205402981
Браво за медије који се не бавем површном стварношћу и који се труде да нешто конструктивно раде а не да се баве естрадом и промоцијом са бесмисленим детаљима разних накарадности којима трују јавност. Треба неговати сећање на добре и храбре људе.
| 6 -2
Viktor 251105648
Hvala hmm zar je to dovoljno? Upisite ime ovog junaka negde da se zna i vekovima cita
| 11 -2
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE