NP djaciprijem0621a

Novi Pazar 30.06.2021. Najbolji učenici generacije novopazarskih osnovnih i srednjih škola dobili su od grada Novog Pazara posebne pohvale i novčane nagrade za istaknute rezultate u dosadašnjem školovanju.

Srednjoškolci sa titulom najbojlih u generaciji, nagrađeni su sa po 40 000, a osnovci sa po 30 000 dinara. U njihovu čast organizovan je tradicionalno, svečani prijem a priznanja su uručili gradonačelnik Nihat Biševac, predsednica Skupštine Anela Halilović Šemsović i članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje Ulfeta Demčović.

„Imali smo divnu priliku da najuspešnijim učenicima u školskoj 2020/2021. godini, čestitamo ne samo školski uspeh već i najbolje predstavljanje na regionalnim i republičkim takmičenjima. Da bi rezultate postigli potrebno je puno rada i odricanja i zato smo na uspeh đaka iz Novog Pazara još ponosniji. Čestitam ne samo njima, već i nastavnicima, školama čiji su deo, kao i roditeljima, bez čije podrške nije moguće postizati rezultate“, poručio je mladima gradonačelnik Nihat Biševac, ističući da će Grad nastaviti da ulaže u razvoj obrazovanja.

izvor i foto:NoviPazar.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE