BrusONLINE logo

Približava se 19. avgust i obeležavanje Dana opštine Brus kada se dodeljuju godišnje nagrade zaslužnim pojedincima, firmama i institucijama koji su doprineli razvoju i afirmaciji opštine Brus u protekloj godini.

Da bi lista nagrađenih i zaslužnih građana, firmi i institucija bila što realnija BrusONLINE već tradicionalno pokreće akciju i poziva građane da daju svoje predloge.

BrusONLINE poziva sve građane da pošalju mejlom svoje predloge, do 29. jula 2021. godine u ponoć, za potencijalne dobitnike ovogodišnjih nagrada koje dodeljuje Opština Brus koje ćemo 30. jula dostaviti SO Brus pisanim putem, kao i prethodnih godina. 

Na ovaj način možemo sugerisati i pomoći Opštini Brus, posebno članovima Komisije koji određuju dobitnike, da nagrade odu u prave ruke na Svečanoj sednici SO Brus koja se već godinama održava 19. avgusta, na Preobraženje.

Vaš predlog, sa obrazloženjem, možete poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ove godine pokrenuta je inicijativa da se Zlatni grb opštine Brus, kao najviše opštinsko priznanje, posthumno dodeli Milutinu Cvejiću Cveji - tekst pogledajte OVDE
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE