Ra prijem0721RtvRa

Raška 09.07.2021. Predsednik opštine Raška Ignjat Rakitić priredio je tradicionalni prijem za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola u školskoj 2020/21. godini, njihove profesore i roditelje.

Čestitajući đacima na postignutim rezultatima, predsednik je poželeo da u nastavku školovanja budu još uspešniji i naglasio da će opština Raška uvek podržavati mlade koji se školuju i koji svojim znanjem, radom i talentom doprinose razvoju i promociji lokalne zajednice.
Predsednik je čestitke uputio i nastavnicima, profesorima i trenerima, koji su uprkos svim izazovima koje je donela kriza izazvana pandemijom zarazne bolesti kovid 19, uspešno organizovali nastavni proces i motivisali đake da uče i da ne odustaju od svojih ciljeva. Na prigodnoj svečanosti, predsednik je uručio đacima vredne poklone.


Školske 2020/2021. godine 48 svršenih osnovaca i srednjoškolaca iz 6 škola sa teritorije opštine Raška ponelo je diplomu „Vuk Karadžić“. Oni su na poklon dobili komplet knjiga i novčanu nagradu od 10.000,00 dinara.
Posebne nagrade pripale su đacima generacije, koji su pored kompleta knjiga i monografije, nagrađeni novčanim iznosom od 15.000,00 dinara.
Učenicima koji su na republičkm takmičenjima osvojili jedno od prva tri mesta, predsednik opštine je uručio knjige i novčanu nagradu - 10.000,00 dinara za osvojeno 3. mesto, 15.000,00 za osvojeno 2. mesto i 20.000,00 za osvojeno 1. mesto.
Ulazak na bazen ove godine besplatan je za svu decu do 16 godina, a stariji đaci koji su tokom školovanja zabeležili zapažene rezultate dobili su na poklon i sezonsku kartu.
izvor:raska.org.rs foto:PrintScreenYT


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE