Brus BJelicic0721a

Brus 20.07.2021. U ulici Bože Jeličića u Brusu nedavno je postavljeno saobraćajno ogledalo radi bezbednijeg uključenja vozila u saobračaj na regionalni puti Brus - Kopaonik što možda i nagoveštava uskoro asfaltiranje ove ulice.

Već duži niz godina lokalna opštinska vlast u Brusu obećava uređenje infrastrukture kako u samoj varoši tako i na seoskom području ali do sada nismo videli konkretne planove koje ulice će biti asfaltirane i kojim redosledom, i uglavnom se radilo Ad hoc.
Krajem 2020 godine odbornici SO Brus usvojili su odluku o budžetu opštine Brus gde je uvršeten i Plan kapitalnih investicija za 2021. godinu kojim je planirano asfaltiranje svih neasfaltiranih ulica u gradskom području. Tim povodom pitali smo nadležne za spisak neasfaltiranih ulica u gradskom području Brusa kao i za plan po kom će se te ulice asfaltirati u 2021. godini, odnosno redosled po kom će se asfaltirati, ali nažalost nismo dobili konkretan odgovor.

Brus BJelicic0721b

Iskreno se nadamo da je postavljanje saobraćajnog ogledala u ulici Bože Jeličića nagoveštaj da će uskoro početi pripremni radovi kako bi počelo asfaltiranje ulica.

Ukoliko je znate za neasfaltiranu ulicu u gradskom području opštine Brus pošaljite fotografiju/e i tekst na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  kako bi se prikazalo realno stanje i tako podstakli nadležne da se time i pozabave. Takođe pošaljite fotografije, uz prateći tekst, i ukoliko je neka ulica u gradskom području Brusa u skorije vreme asfaltirana ili se uređuje i priprema za asfaltiranje.
BrusONLINE akcija #Asfaltirajte Brus OVDE
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Mirko 9d
Za početak neka srede trotoare kod bolnice.... Bruka napredne vlasti,4.meseca i nemogu da završe....
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE