Brus cveceBandere001

Brus 04.08.2021. Nedavno smo dobili informaciju da se na većini bandera u užem centru Brusa nalaze saksije sa cvećem koje su postavljene da ulepšaju grad ali njihovo održavanje i zalivanje je možda "Opasno po život".

Danas smo obišli deo grada i zabeležili da je informacija tačna i da je neko, najverovatnije po nečijem nalogu i dozvoli, postavio saksije sa cvećem na bandere ali je malo nelogično da se dobar deo tog saksijskog cveća nalazi iznad uličnih ormara sa strujomerima na kojima stoji upozorenje "Pažnja! Opasno po život"

Najverovatnije je neko od stručnih lica procenio da je takav rad suguran za radnike koji održavaju i zalivaju cveće jer tim radnicima sigurno nije svejedno da rade čitajući upozorenje  "Opasno po život". Takođe saksije sa cvećem se nalaze i na metalnim banderama, kod kojih su elektroinstalacije nešto niže, i na kojima stoji znak Visok napon (fotografije ispod teksta)

U narednom periodu pokušaćemo zvanično da saznamo da li je data procena i dozvola da su radnici koji rade na održavanju i zalivanju saksijskog cveća na banderama u užem delu Brusa potpuno sigurni i radno obezbeđeni adekvatnom opremom.
BrusONLINE.com


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE