MediGroup MediLab0821

Akvizicijom TalijaLab laboratorija, koje posluju na 20 lokacija širom Srbije, MediGroup sistem značajno je proširio svoju MediLab mrežu. Sada MediLab mreža obuhvata više od 50 laboratorija širom zemlje, a pored proširenih kapaciteta, pojačan je i stručni kadar. Pacijentima će laboratorije biti dostupne na novim lokacijama u Beogradu, Kovačici, Srbobranu, Kovinu, Topoli, Novoj Pazovi, Kuršumliji, Trsteniku, Kraljevu, Svilajncu, Nišu i Pirotu.

Direktor strategije i razvoja MediGroup sistema Mihailo Obućina, istakao je da je osnovni cilj ove akvizicije širenje mreže MediLab lokacija i povećanje dostupnosti laboratorijskih usluga

"MediGroup je akvizicijom Talije postao laboratorija broj 1 u Srbiji, čime je realizovan jedan od strateških ciljeva kompanije i zauzeta liderska pozicija u svim segmentima zdravstvene zaštite. Naš fokus ostaje na daljem razvoju MediLab laboratorija, a sve sa ciljem pružanja najkvalitetnije i sveobuhvatne usluge našim korisnicima. Drago nam je što ćemo sa novim kolegama zajedno i timski nastaviti da gradimo put uspeha i siguran sam da smo pronašli dobrog partnera na tom putu, izjavio je direktor strategije i razvoja.

Vlasnica TalijaLab-a Dušanka Petrović, izjavila je da je izuzetno ponosna na realizovano partnerstvo sa MediGroup sistemom.

"Naše laboratorije su pripajanjem MediLab laboratorijama dobile potvrdu kvaliteta, a naš trud i rad tokom proteklih sedam godina je sada prepoznat i nagrađen. Verujemo da će ovo partnerstvo doneti nove zajedničke rezultate u poslovanju, ali i još veći broj zadovoljnih korisnika", istakla je Petrović.

MediLab laboratorije raspolažu savremenom opremom i vrhunskim stručnim kadrom, što garantuje preciznost i pouzdanost rezultata. Laboratorije poseduju sve potrebne sertifikate i poštuju sve zahteve kontrole kvaliteta u pogledu opremljenosti, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada osoblja.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE