JPPuteviSrbije logo

Beograd 15.09.2021. JP „Putevi Srbije“, tradicionalnim učešćem na 88. Međunarodnom sajmu poljoprivrede, 53. Sajmu lova i ribolova i Sajmu ekologije u Novom Sadu od 18. do 24. septembra 2021. godine planira da zainteresovanim građanima i poslovnim partnerima predstavi svoj delokrug rada kao i sve poslovne aktivnosti i novine preduzete radi većeg zadovoljstva korisnika autoputeva.

Osmišljenim i dobro organizovanim nastupom tokom trajanja sajma, biće predstavljene sve prednosti Elektronske naplate putarine kao modernog, finansijski isplativog načina za plaćanje putarine koji omogućava ugodniji, komforniji i brži prolazak kroz naplatne stanice plaćanjem bez zaustavljanja, bez korišćenja gotovine ili kartica.

Na štandu u „Master“ hali, zainteresovani posetioci imaće priliku da se informišu i o lokacijama punjača za električne automobile, aplikaciji za mobilne telefone JP „Putevi Srbije“, cenama putarine i drugim korisnim sadržajima.

Za vreme trajanja sajma posetioci će imati mogućnost da zaključe ugovor kupovini ili dopuni uređaja za elektronsku naplatu putarine, uz sajamske pogodnosti.

Za sve posetioce sajma JP „Putevi Srbije“ će prirediti promotivne akcije za kupovinu uređaja za elektronsku naplatu putarine, nagradni kviz i razna druga iznenađenja.

JP „Putevi Srbije“ vas čekaju u „Master“ hali Novosadskog sajma i raduju se viđenju!


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE