KS SajamCveca0422PKS

Kruševac 16.04.2022. Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Rasinskog upravnog okruga organizovala je 5. Sajam cveća, koji se održava od 15. do 17. aprila 2022. Godine u Miličinoj ulici u Kruševcu.

Ovogodišnji Sajam cveća svečano je otvorila Jasmina Palurović, gradonačelnica Grada Kruševca, koja je zahvalila organizatoru i svim ustanovama uz čiju je podršku sajam organizovan, ali i pozdravila najmlađe posetioce sajma, mališane vrtića Leptirić PU Nata Veljković Kruševac.

Maja Marković, v.d. direktora PKS RPK Kruševac, istakla je da se ova manifestacija organizuje sa namerom da omogući čvršće povezivanje proizvođača cveća, ukrasnog bilja i sadnica, a u cilju unapređenja i povećanja obima proizvodnje cveća i četinara u Rasinskom okrugu, kao i plasmana na domaćem i svetskom tržištu.

Ovogodišnji Sajam cveća simbolično se održava u Cvetnoj nedelji, šestoj nedelji Vaskršnjeg posta, te je ovo idealni period i prilika da da izlagači Rasinskog okruga, njih 30, predstave svoje proizvode iz oblasti cvećarstva i rukotvorina iz domena starih zanata.

Sajam je organizovan uz podršku Grada Kruševca, Javnog komunalnog preduzeća Kruševac, JP Poslovni centar Kruševac, Gimnazije Kruševac, Muzičke škole Stevan Hristić Kruševac i JP Elektrodistribucija Kruševac.
izvor i foto: krusevac.pks.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE