SrednjaBrus novinarska0522

Brus 19.05.2022. Novinarska sekcija Srednje škole Brus nedavno je objavila jubilarni 50. broj školskog časopisa EHO koji postoji već godinama, a uglavnom se objavljuje dva puta godišnje za Svetog Savu i za Dan škole.

U izradi najnovijeg i jubilarnog broja časopisa "EHO", za mart 2022. godine, učestvovali su učenici i profesori "Srednje škole" Brus a posebno članovi Novinarske sekcije: Anastasija Milanović, Anđela Avramović, Igor Lazarević, Sanja Kojić, Anđela Jovanović, Natalija Miljković, David Todorović, Maja Džodić, Nemanja Marković predvođeni profesorkom Marijom Stojić.

"Svi učenici su vredno radili kako bi časopis izašao i čitaoci upoznaju sa aktivnostima u našoj školi ali i ostalim aktuelnostima i zanimljivostima na temu mladi, umetnost, kultura, tradicija, istorija, sport... Učenici sami daju predloge tekstova koji bi mogli da budu deo časopisa za čiju je tehničku obradu zadužen profesor informatike i računarstva Perica Stevanović. Očekujem da u narednom periodu pojačamo rad sekcije." - rekla je Marija Stojić, profesorka srpskog jezika i književnosti.

Časopis EHO mart 2022 na linku OVDE

Prethodni broj časopisa EHO, na povećanom broju strana, koji je izašao je iz štampe u aprilu 2020. godine, ostao je nezapažen usled pandemije korona virusa Covid-19, možete pogledati i pročitati na linku OVDE

Podsetićemo da je prvi urednik časopisa bila profesorka Zorica Vidojević, a nakon nje uredništvo pripada profesorki engleskog jezika Radi Panić, potom profesoru srpskog jezika i književnosti Ljubiši Krasiću, zatim profesorkama srpskog jezika i književnosti Jeleni Pršić, Maji Grujić Ristić, Tanji Todosijević i Mariji Stojić, koja je urednik već nekoliko godina zaredom.

Želimo novinarskoj sekciji "Srednje škole" Brus da i ubuduće vredno radi, bude kreativna i da se časopis što više čita.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE