OSRazbojna ruski0522

Brus/Razbojna 17.05.2022. Učenice OŠ "Branko Radičević" iz Razbojne Miljana Atanasković i Nevena Čikarić na Republičkom takmičenju iz ruskog jezika 2022 ostvarile su odličan plasman uz podržku mentorke Zlatane Petrović, profesorke ruskog jezika.

"Učenici osnovne škole "Branko Radičević" iz Razbojne u kontinuitetu nastavljaju sa dobrim rezultatima na školskom takmičenju iz ruskog jezika. Na nedavno održanom Republičkom takmičenju na kom je učestvovao 101 učenik naše učenice Miljana Atanasković i Nevena Čikarić zauzele su 10. mesto. One su ostvarile plasman na ovo takmičenje posle Okružnog na kom je Miljana osvojila prvo a Anđela drugo mesto." - rekla je Zlatana Petrović, profesorka ruskog jezika.

Uspeh učenica Miljane Atanasković i Nevene Čikarić kao i njihove mentorke profesorke Zlatane Petrović je pokazatelj da obrazovanje učenika u školama bruskog kraja a posebno u OŠ "Branko Radičević" u Razbojni je na veoma visokom nivou, kao i da u budućnosti možemo očekivati još sjajnije rezultate na školskim takmičenjima.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE