Brus fizika0522drz

Brus 23.05.2022. Učenici Srednje škole Brus ostvarili su zapažene rezultate na Republičkom takmičenju iz fizike - učenica Jovana Milanović osvojila treće mesto.

Na Republičkom takmičenju iz fizike 2022, koje je održano u Beogradu, tim Srednje škole Brus činili su učenici Mihailo Milić, Jovana Milanović, Tihomir Katančević i profesorka fizike Žaklina Đorđević.

"Mogu reći da sam zadovoljna ostvarenim rezultatima posebno osvojenim trećim mestom učenice Jovane Milanović. Mihailo Milić i Tihomir Katančević su na ovom takmičenju ostvarili plasman u zlatnoj sredini. Sigurno je da je moglo i bolje ali odlučivale su nijanse.  Moram napomenenuti jednog našeg učenika koj nije učestvovao na ovom takmičenju ali je veliki potencijal - to je Luka Rilak. Luka je na Okružnom bio odmah ispod crte za plasman na Republičko ali on nije stao već je nastavio rad i takoreći započeo pripreme za takmičenje naredne školske godine na kom se nadam da će svi učenici ostvariti još bolje rezultate." - rekla je mentorka tima Žaklina Đorđević, profesorka fizike u Srednjoj školi Brus.

Na ovom takmičenju fantastično treće mesto osvojila je učenica Jovana Milanović koja pohađa drugi razred opšte gimnazije.

Brus JovanaM0522

"Ovo je moje prvo takmičenje iz fizike. Nije bilo lako ali ni previše teško. Nisam imala tremu i nadam se da ću uz još posvećeniji rad uspeti da ponovim uspeh naredne godine a potrudiću se da osvojim i bolji plasman." - rekla je samouvereno Jovana Milanović.

Čestitamo učenicima i profesorki na ostvarenom uspehu uz želje da nas naredne godine obraduju sa boljim i sjajnijim rezultatima.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE