popis2022 instruktori

Republički zavod za statistiku objavio je Javni poziv za prijavu kandidata/kandidatkinja za angažovanje na poslovima instruktora u Popisu stanovništva, stanova i domaćinstava 2022.

Za svaku opštinu/grad, u zavisnosti od njene veličine i potrebnog broja popisivača, angažuje se odgovarajući broj instruktora. Jedan instruktor je, u proseku, zadužen za monitoring rada sedam popisivača.  

Instruktori se angažuju za period od 23. avgusta do 31. oktobra 2022. godine, po ugovoru o obavljanju privremenih i povremenih poslova (nezaposlena lica, zaposlena lica sa nepunim radnim vremenom, starosni penzioneri) ili po ugovoru o dopunskom radu (lica zaposlena sa punim radnim vremenom kod drugog poslodavca, odnosno čiji poslodavac nije Republika Srbija), a broj potrebnih instruktora definisan je po opštinama i gradovima.

Popis  stanovništva, domaćinstava i stanova u Republici Srbiji sprovodi se u periodu od 1. do 31. oktobra 2022. godine, u skladu sa Zakonom o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. godine („Službeni glasnik RS“, br. 9/2020 i 35/2021), a finansiran je sredstvima EU i kofinansiran sredstvima Vlade Republike Srbije

Javni poziv za prijavu kandidata/kandidatkinja  objavljen je na sajtovima Republičkog zavoda za statistiku OVDE i na veb-sajtu Popisa OVDE i sadrži opšte i posebne uslove koje kandidati/kandidatkinje treba da ispune, kao i opis kompletnog postupka odabira kandidata/kandidatkinja.

Zainteresovani građani/građanke prijavljuju se isključivo popunjavanjem elektronske prijave, dostupne na  linku OVDE do 03. jula 2022. godine u 20:00 časova.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE