Blazevo Osnovnaskola0722a

Brus/Blaževo 07.07.2022. Osnovna škola "Vuk Karadžić" Blaževo ove godine je ispratila još jednu generaciju osnovaca koji školovanje nastavljaju u srednjoj školi Brus ili drugim mestima, dok je za Đaka generacije proglašen Luka Isailović.

Ove godine škola je upriličila ispraćaj za 6 učenika koji su završili osmogodišnje obrazovanje a titula Đak generacije pripala je Luki Isailoviću koji je pored učešća na opštinskim i okružnim takmičenjima ostvario i učešće na Međunarodnoj juniorskoj Ekološkoj olimpijadi koje je održana u Boru maja meseca 2022. godine.

Učenike ove škole koja se nalazi u ruralnoj sredini opštine Brus u postizanju boljih rezultata dosta je omela pandemija korona virusa COVID - 19 jer su bili primorani da nastavu pohađaju onlajn što je ponekaada bilo otežano usled slabijeg internet signala i nemogućnosti nabavke optimalnih računara za praćenje nastave na daljinu.

Učenici iz blaževačkog kraja u narednom periodu potrudiće se da nadograde znanje uz pomoć svojih nastavnika i profesora i pokažu svoju bistrinu osvajanjem nagrada na školskim takmičenjima.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE