Brus panorama0920

Brus 19.07.2022. Rana javna prezentacija materijala povodom izrade Plana generalne regulacije Brusa i Plana detaljne regulacije za delove građevinskog područja naselja Zlatari, Bogiše, Ravni i Razbojna biće održana danas, utorak 19. jul 2022. godine, u zgradi Opštinske uprave Brus.

Javna prezentacija materijala izrade Plana generalne regulacije Brusa planirano je da se održi u 10:00 časova u zgradi Opštinske uprave Brus, u maloj sali za sastanke, a odmah nakon toga u 12:00 časova planirana je prezentacija materijala Plana detaljne regulacije za delove građevinskog područja naselja Zlatari, Bogiše, Ravni i Razbojna.

Rani javni uvid povodom izrade Plana generalne regulacije Brusa traje do 25. jula 2022. godine a PDR jezera Ćelije do 26. jula u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, kao i efektima planiranja.

U toku trajanja ranog javnog uvida pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade plana, tj. Opštinskoj upravi Brus - Odsek za urbanizam, građevinarstvo, inspekcijske poslove i zaštitu životne sredine, koje evidentira nosilac izrade Plana i mogu uticati na planska rešenja.
N.Miljković izvor:brus.ls.gov.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE