Akcija4521 006

Udruženje građana za zaštitu prirode i negovanje Srpskog nasleđa "Rajko od Rasine" iz Brusa uputilo je poziv ljubiteljima prirode i reka za učešće u novoj akciji čišćenja reke u turističkom mestu Brzeće u subotu 03. septembra 2022. godine.

Okupljanje akcijaša je u 10:00 časova kod table Brzeće iz pravca Brusa...

RajkoOdRasine akcija0622

"Dragi naši, pozivamo Vas na ovogodišnju 3.akciju "Rajka od Rasine" u subotu 03. septembra 2022. godine. Nije bilo lako uklopiti obaveze i naći vreme za ovu našu pravednu borbu ove godine ali ne odustajemo da u moru nedostojnog damo sebi šansu da izrastemo i postanemo bolji ljudi, i Srbi dostojni slavnih predaka.
Ovog puta, naše okupljanje će biti u subotu (03.09.2022g.) kod table Brzeće (iz pravca Brusa) na ulazu u selo u 10 sati .
Dobrodošli su svi uzrasti i svi ljudi dobre volje kao i uvek do sada... Izgovora ima puno a Graševka i dalje čeka sve vas. Smeća je na tone a istih 800m Graševke na ulazu u selo čistimo već 2 i više godine i uprkos enormnim količinama smeća koje smo odatle izneli (gotovo 1000 džakova) i dalje je stanje katastrofalno i sramotno za jedno turističko selo i opštinu koja bi to da bude.
Da rezimiramo, smeće se neće samo izneti čak i da sutra Država krene da se zaista brine za stanje prirode, tako da bilo bi lepo da meštani Brzeća uzmu učešće u većem broju nego na prethodnim akcijama..
Mnogaja ljeta, dogodine u Prizrenu!!! A da bi to bilo jednom moguće, dođite u reku prvo, jer ako Vam je daleka Vaša reka kako će Vam biti blizak Prizren i naši davno upokojeni kraljevi i cari" objavljeno je na insagram strani @reke_srbije

Ponesite dobru volju i ličnu zaštitnu opremu i dođite da bi svima bilo bolje i da bi svi zajedno bili bolji.

Prijave za akciju i detaljnije informacije na Instagram strani @reke_srbije kao i na br tel: 069 134 38 15


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE