NenadStanic VGrabovnica0922a

Brus 26.09.2022. Već smo pisali o Nenadu Staniću iz sela Velike Grabovnice kod Brusa koji želi da ima normalniji i dostojanstveniji život ali ne može sam da reši probleme koje ima.

Nenad Stanić više od 7 godina je smešten u kontejneru jer mu je izgorela kuća na selu. Nije imao tekuću vodu pa je sredinom januara meseca 2021. godine uputio zahtev Opštini Brus za pomoć koja se odazvala pozivu krajem 2021. godine i u prvoj polovini 2022. godine u kontejner je uvedena voda za piće - postavljena je cisterna za pijaću vodu, hidrofor i urađena kanalizacija...

NenadStanic VGrabovnica0922d NenadStanic VGrabovnica0922e

Ali iz nekog razloga to već neko vreme ne funkcioniše kako treba i Nenad Stanić je ponovo bez normalne upotrebe vode za piće, spremanje hrane i održavanja higijene, uz druge probleme koji ga muče.

NenadStanic VGrabovnica0922b

"Posle uvođenja vode to je funkcionisalo neko vreme ali ubrzo su se pojavili problemi sa hidroforom koji je postavljen unutar kontejnera, umesto na predviđenom mestu napolju - počeo je da se uključije i kada ide voda i kada ne ide. Vremenom se pojavio mulj u vodi za piće... To je uslovilo i problem sa bojlerom i dovelo da ponovo nemam vodu kako bi trebalo. Cisterna se podigla iz ležišta...
Obraćao sam se za pomoć da se to reši na više mesta  - Opštini Brus, JKP "Rasina"... ali uglavnom sam dobijao obećanja i taj problem do sada nije rešen. Nadam se da će neko doći i na licu mesta videti probleme koje imam sa vodom za piće ali i uopšte da vide u kojim i kakvim uslovima živim. Imam i zdravstvenih problema... U ovom kontjeneru, u kom sam smešten više od 7 godina, uslovi za život su nehumani za mene. Želeo bih da mi neko barem malo pruži podršku i pomogne kako bih počeo da živim normalnijim životom." rekao je nedavno Nenad Stanić.

NenadStanic VGrabovnica0922f

I ovaj put apelujemo ako ste u prilici lično da pomognete Nenadu Staniću možete ga kontaktirati na tel: +381 64 960 94 95 a ukoliko želite da pomognete finansijski možete to uplatom na njegov račun br. 200-36636955-51 Banka Poštanska štedionica, i pomognemo mu da ima osnovne uslove za život.
Nenad Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE