KrusevacGrad Mladi1122

Redakcija portala „KruševacGrad“ i novina „Grad“ poziva mlade da se pridruže Klubu „Mladi u gradu“. Kao njegovi članovi mladi će dobiti prilku da predlažu teme, kojima će se redakcija tih medija baviti, te da učestvuju u kreiranju tekstova.

- Mladi, cilj nam je da se na ovaj način čuje vaš glas i da postanete oni koji primećuju, ali i utiču na dešavanja u svom okruženju – poručuju iz te redakcije.

Podsetimo, redakcija portala „KruševacGrad“ i novina „Grad“ je ranije pokrenula kampanju „Šta vas pokreće“, da bi potom sa mladima koji su se javili i pesmom, pričom, fotografijom, slikom, razmišljanjem, dizajnom, odgovorili na to pitanje, formirala Klub „Mladi u gradu“.

Redakcija je nastavila da objavljuje priče o mladima i priče koje mladi šalju. Sada, kako navodi, želi da mlade zvanično „uvede“ u redakciju, odnosno da im da priliku da, predlažući teme koje su im važne i bliske, a potom, ukoliko žele, učestvujući u kreiranju priča, postanu oni čija se reč čuje, mišljenje uvažava, a stavovi postaju uticajni.

Ukoliko želite da se pridružite to možete učiniti slanjem poruke na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili preko društvenih mreža, fejsbuk stranice KrusevacGrad i instagram profila novinegrad.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE