SrbiZaSrbe Bozicna22

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe poziva dobre ljude da zajedničkim snagama pokrenu tradicionalnu Božićnu akciju i time doesu božićnu radost porodicama Kojima je pomoć neophodna.

Iščekivanje jednog od najvećih hrišćanskih praznika poseban je izvor radosti. Ipak, godina za nama donela je puno negativnih dešavanja koja ostavljaju posledice na sve nas. Slavljenička atmosfera, uspomene iz najranijeg detinjstva, bezbrižno provedeno vreme sa porodicom i prijateljima – stvarale su živopisne praznične slike – koje su sada zamagljene strepnjom od nastupajuće zime.

Svima nama potrebna je doza optimizma kako bismo hrabro nosili sopstveni krst u ovim teškim vremenima. Vera u krajnju pobedu dobra jedina je brana koja stoji pred silama mraka kojima smo svakodnevno okruženi. Zbog toga nam je ona potrebnija više nego ikad.

Božić je simbol stvaranja i zajedništva, koji se najbolje potvrđuju kroz darežljivost i milosrđe. Hrišćani vekovima svoju veru ispovedaju kroz pružanje pomoći i utehe onima kojima je najteže.

U našem dugogodišnjem radu, uverili smo se da desetine hiljada mališana božićne praznike dočekuje sa komadićem hleba i čašom mleka, smrzavajući se u starim i oronulim kućama, strahujući svakog trenutka da ne izgube i to malo što imaju.

Bogomladenac Hristos zakucaće u njihove domove i ove godine. Promrzle dečije ruke krenuće ka Njemu znajući da je On jedina preostala nada za čovečanstvo i da će hiljade hrišćana sledeći Ga, učiniti sve da se situacija u njihovim domovima promeni.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe poziva dobre ljude da zajedničkim snagama pokrenemo tradicionalnu Božićnu akciju i time unesemo božićnu radost u detinjstva Lutke, Ane, Stefana, Neše, Marije i stotina drugih ugroženih mališana!

Kako se uključiti u Božićnu akciju i svi načini za doniranje na linku OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE