MUPSrbije1a

Beograd 17.12.2022. Ministarstvo unutrašnjih poslova produžilo je trajanje javne rasprave o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima i Nacrtu zakona o obradi podataka i evidencijama u oblasti unutrašnjih poslova.

Javna rasprava će umesto predviđenog roka od 8. do 31. decembra biti produžena do 22. januara 2023. godine

U okviru javne rasprave o setu zakona iz oblasti unutrašnjih poslova, Ministarstvo unutrašnjih poslova u ponedeljak 19. decembra u 11 časova organizuje konferenciju za medije u Palati „Srbija“, sala „Beograd“. Članovi radnih grupa koji su učestvovali u izradi Nacrta zakona o unutrašnjim poslovima, Nacrta zakona o obradi podataka i evidencijama u oblasti unutrašnjih poslova, Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o oružju i municiji, Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o nacionalnom DNK registru i Nacrta zakona izmena i dopuna zakona o azilu i privremenoj zaštiti, obrazložiće i razjasniti sve nedoumice koje su u javnosti iznete u vezi sa ovim nacrtima.

Okrugli stolovi koji su zakazani u Novom Sadu 21. decembra, u Nišu 23. decembra i Beogradu 27. decembra biće održani u tim terminima, a naknadni datumi za okrugle stolove i druge aktivnosti u vezi sa nacrtima u januaru, biće blagovremeno saopšteni.

Nacrte zakona možete pogledaati na linku OVDE
izvor I foto:mup.gov.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE