JPPuteviSrbije autoput3

Beograd 26.01.2023. Javno preduzeće Putevi Srbije uputilo je apel učesnicima u saobraćaju da budu posebno oprezni u periodu od 26. do 28. januara 2023. godine usled najavljenih snežnih padavina.

JP „Putevi Srbije“ apeluje da učesnici u saobraćaju budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, od četvrtka, 26.01.2023.godine, do subote, 28.01.2023. godine, na području Srbije očekuje sneg uz stvaranje snežnog pokrivača u nižim predelima visine od 5 do 15 cm, na planinama i više, dok se na području Beograda, u nižim delovima grada očekuje stvaranje snežnog pokrivača visine od 5 do 10 cm, a u višim oko 15 cm snega.

Takođe, prema upozorenju, u subotu, 28.01.2023. godine, očekuje se slabljenje snega, a u nedelju, 29.01.2023. godine, prestanak snežnih padavina.

Vozačima savetujemo da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, navedeno je u saopštenju JP „Putevi Srbije“

foto:putevi-srbije.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE