Brus zgradaOU0122

Brus 28.01.2023. Opština Brus je raspisala JAVNI POZIV za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Brus u 2023. godini koji će biti sufinansirani sredstvima iz budžeta opštine Brus  u ukupnom iznosu od 4.300.000,00 dinara.

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 100.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosiće najviše do 4.300.000,00 dinara.

Učesnik u konkursu može podneti zahtev za sufinansiranje najviše do 80% vrednosti projekta.

Projekti koji se predlažu treba da su namenjeni javnom informisanju građana na teritoriji opštine Brus o zbivanjima na lokalnom nivou, odnosno o radu organa opštine Brus, o radu javnih preduzeća, ustanova I organizacija čiji je osnivač opština Brus, o aktuelnostima u obrazovanju, zdravstvu, kulturi, sportu, turizmu, poljoprivredi, privredi, preduzetništvu,, o ljudskim pravima, veskim pravima, zaštiti životne sredine, zaštiti omladine I dece I umetničkom stvaralaštvu.

Prijave na konkurs se podnose u roku od 15 dana od dana objavljivanja teksta konkursa u listu “Pobeda” (tekst objavljen 27. januara 2023. godine).

Odluka o raspodeli sredstava biće doneta najkasnije u roku od 90 dana od dana zaključenja konkursa.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE